Cale'nin hedefi şampiyonluk
FORUM KONYA :: Futbol :: TrabzonSpor
1 sayfadaki 1 sayfası
Cale'nin hedefi şampiyonluk
Trabzonspor'un Hırvat futbolcusu iddialı konuştu.
‘Hemen Vugrineç’i aradım’
Trabzonspor'un, sezon başında Dinamo Zagreb Takımı’ndan kadrosuna kattığı Hrvoje Cale, Bordo-Mavili formayla şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti. Cale, Tam Saha Dergisi’ndeki röportajında şunları söyledi: “Dinamo’nun stadının yanında 9 yaşında top oynarken keşfedildim. Trabzonspor, ilk ciddi yurtıdışı deneyimim. Burada kendimi kanıtlamak istiyorum. Trabzon’a gelmeden önce ilk Vugrineç’e telefon açtım. Bana şehirde futbola ilginin yoğun olduğunu ve kulübün çok büyük olduğunu söyledi.”
Zinedine Zidane hayranı
“Kariyerimde yükselişe geçeceğime inanıyorum. Hedefim; Trabzon’da kupa kaldırmak ve hocamız Bilic’in beni Hırvatistan Milli Takımı’na seçmesini sağlamak. Baskı beni korkutmuyor. Real Madrid ya da küme düşen bir takımla bile oynasanız, taraftar sizden galibiyet bekler. Kulübün 24 yıllık beklentisini gerçekleştirmek istiyoruz. Zinedine Zidane’a hayranım. Roberto Carlos ve Zambrotta’yı da çok beğeniyorum. EURO 2008’de Türkiye, Hırvatistan’ı uzatmalarda yendiğinde çok üzülmüştüm. Ama sonuçta futbol bu...”
FORUM KONYA :: Futbol :: TrabzonSpor
1 sayfadaki 1 sayfası